Celebrations in Royal Style

Fout
  • The RokSprocket Module needs the RokSprocket Component enabled.

PROFESSIONEEL VUURWERK


Geachte professional,

In dit gedeelte van de vuurwerk website van Royal Fireworks kunt u ons professioneel vuurwerk zien en aanschaffen. Het is helaas niet mogelijk voor particulieren om dit professioneel vuurwerk aan te schaffen, u dient hiervoor een persoonscertificatie grootvuurwerk te hebben. Voor vuurwerk importeurs gelden hier ook strenge regels voor. U als consument kan wel professioneel vuurwerk bestellen dmv een vuurwerk show of tijdens een evenement wat u organiseert. Op deze manier kunt in overleg met het team van Royal Fireworks uw eigen professionele vuurwerk show samenstellen.

 

Deze sier vuurwerk artikelen worden speciaal voor professionals gemaakt tijdens een professionele vuurwerk show worden deze effecten gebruikt sier vuurwerk voor professioneel gebruik

Heeft u wel een persoonscertificaat grootvuurwerk om professioneel vuurwerk aan te schaffen of bent in het bezit van u een toepassingsvergunning van de KIWA of een befähigungsschein, vraag dan een gebruikersnaam bij ons aan om onze professionele producten te zien.

Royal Fireworks biedt ook mogelijkheden voor om in duitsland professioneel vuurwerk af te schieten voor vuurwerk shows, vuurwerk evenementen of vuurwerk presentaties. Heeft u een befähigungsschein volgens het sprengstoffgesetz sprengG meld u zich dan aan. Al onze vuurwerkartilkelen hebben een qualitätsprüfung feuerwerk zodat het verwenden von feuerwerk und pyrotechnik geen probleem is.

Het professioneel vuurwerk heeft een classificatie 1.3G of een classificatie 1.4G. Het is goedgekeurd door nederlandse instanties en is voorzien van het CE keurmerk waardoor het getransporteerd over de weg kan worden volgens het ADR.

Sinds het laatste bezoek welke het team van Royal Fireworks heeft gebracht in haar eigen professionele vuurwerk fabrieken zijn we er in geslaagd om een breed assortiment professioneel vuurwerk te produceren. We hebben al ons professioneel vuurwerk weten te fotograferen of op film weten te zetten.

Op de foto's kan u bekijken hoe professioneel vuurwerk wordt gemaakt en welke effecten er uit komen.

De professioneel vuurwerk films zijn in de maak, deze moeten nog gerangschikt worden maar zullen spoedig online te zien zijn.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd naar aanleiding van de vuurwerk foto's of vuurwerk films over het professioneel vuurwerk, neemt u dan contact met ons op.

Meer informatie voor professioneel vuurwerk Vuurpijl

PROFESSIONEEL VUURWERK ROYAL FIREWORKS PROFESSIONEEL VUURWERK