Celebrations in Royal Style

Fout
  • The RokSprocket Module needs the RokSprocket Component enabled.

VUURPIJL & VUURPIJLEN

Een vuurpijl is een stukje vuurwerk wat door de jaren heen zeer bekend is bij mensen. Een vuurpijl afsteken om het nieuwe jaar goed in te knallen doen veel nederlanders. Royalfireworks wil u door middel van deze vuurwerk vuurpijl films u laten zien hoe de vuurpijlen tot stand komt.

Er zijn verschillende soorten vuurpijlen verkrijgbaar. Zo heb je bol, punt, hamer vuurpijlen. Elke pijl heeft weer een ander vuurwerk effect bij zich. Op de film kan u zien hoe de vuurpijl gemaakt wordt en hoe het vuurwerk effect is verwerkt in de vuurpijlen.

Een vuurpijl wordt zowel los geschoten op straat tijdens oud en nieuw maar wordt ook zo nu en dan gebruikt in vuurwerk shows. Echter door dat er een stok aan zit en de nederlandse wetgeving bepaalde afstanden voorschrijft zie je ze weinig tijdens vuurwerk shows. Voor de nederlandse vuurwerk consumenten markt mag een vuurpijl tegenwoordig 40 gram kruit hebben.

Voor de CE keuring van een vuurpijl is veel werk en alertheid nodig.
Zo mogen de pijlen als ze afgeschoten worden niet buiten een bepaalde graden grens afwijken willen ze in de CE test slagen.

Vuurwerk waaronder vuurpijlen worden door de CE testen steeds veiliger en beter geproduceerd. Met deze test methode zal het consumentenvuurwerk met een aantal jaren vanuit de export landen alleen nog maar naar de europese regelgeving gefabriceerd worden.


ROYAL FIREWORKS UW IMPORTEUR VOOR CE GEKEURD CONSUMENTEN VUURWERK

 

VUURPIJL VUURPIJLEN ROYALFIREWORKS VUURWERK.