Celebrations in Royal Style

Fout
  • The RokSprocket Module needs the RokSprocket Component enabled.

SIERVUURWERK

In dit gedeelte van de siervuurwerk website kunt u sier vuurwerk en de foto van het maken van sier vuurwerk bekijken. De vuurwerk foto's van het sier vuurwerk bestaan uit vuurwerk effecten die zowel in consumenten als professioneel gebruikt wordt. Wist u dat het meeste wat er gemaakt wordt sier vuurwerk is? 

RoyalFireworks heeft tijdens het testen van het sier vuurwerk deze vuurwerk foto's gemaakt. In een later stadium kan u de gehele siervuurwerk import van Royal Fireworks op de website zien. Dan worden de sier vuurwerk foto's en de bij behorende effecten ten toon gesteld. LET OP! Niet alle producten en foto's zijn afkomstig van consumenten siervuurwerk artikelen, er zijn ook professionele siervuurwerk artikelen gebruikt die niet bestemd zijn voor particulieren. Deze professionele siervuurwerk artikelen kunnen en mogen alleen door gecertificeerde personen ontbrand en gebruikt worden. Hierbij moet u denken aan een KIWA certificaat of een befähigungsschein.

Nederlandse Siervuurwerk artikelen hebben veel regels o.a wat mag in vuurwerk potten en cakes zitten. In de vuurwerk potten of cake, daarin zit maximaal 500 gram kruit. Ook voor dé 500 grams cakes moet u bij het siervuurwerk van royalfireworks zijn. De siervuurwerk potten, tube's mogen een bepaalde maximale vulling hebben van maximaal 15 gram. Zo zijn er ook enkele chemische samenstellingen verboden in consumenten sier vuurwerk. Straks na 2010 als het sier vuurwerk een CE keurmerk moet hebben wil het niet zeggen dat je met een CE gekeurd sier vuurwerk product door heel europa kan, om het te verkopen of om af te steken. Elk land heeft binnen haar wetten nog nadere eisen voor sier en knal vuurwerk. In nederland zijn er veel eisen voor siervuurwerk en het vergt een hoop tijd en energie om een mooi product samen te stellen. Voor de exacte regels raadpleeg het vuurwerkbesluit.

Een bepaalde eis die de Nederlandse wet stelt aan het consumenten vuurwerk is de kooi of gaasverpakking die om het vuurwerk moet zitten als er meer % burst gebruikt wordt.

UN test 6c de gaasverpakking houd de effecten in de kooi verbranding van vuurwerk cake in kooi


Met deze gaasverpakking kan het vuurwerk op een veilige manier getransporteerd worden. Deze gaasverpakking wordt onderheven aan een UN test 6c.

Een foto van siervuurwerk maken is niet eenvoudig. Je hebt een goed fototoestel nodig met een lens die ook geschikt is om sier vuurwerk foto's te maken. Mocht je sier vuurwerk willen fotograferen gebruik dan altijd een statief! Bovendien is het een groot verschil of je nou consumenten siervuurwerk fotografeerd of professioneel siervuurwerk.

Vanaf nu heeft Royal Fireworks Nederland B.V. ook speciaal voor consumenten drie SIERVUURWERK lijnen ontworpen. Deze siervuurwerk artikelen kunt u vinden om op de link te klikken http://www.vuurwerk-rf.nl/ U kan niet alleen de live effecten van deze siervuurwerk artikelen bekijken maar ook de vuurwerk foto's.

Bent u als detaillist of winkelier geïnteresseerd om dealer of vuurwerk verkoop punt te worden van het siervuurwerk van Royal Fireworks en u wilt dit vuurwerk in uw eigen winkel voor de verkoop aanbieden tijdens de voorverkoop met oud en nieuw, meld u aan op . Royal Fireworks verzorgt ook vuurwerk demonstraties bij uw eigen winkel als u dealer wordt van de siervuurwerk artikelen.

Consumenten vuurwerk foto's maken is vaak een hele klus doordat het consumenten relatief een kort vuurwerk effect heeft zijn de vuurwerk foto's vaak moeilijk te maken. Tijdens onze vuurwerk demonstraties die we onlangs hebben gegeven voor vuurwerk detaillisten hebben we mooie consumenten vuurwerk foto's weten te maken.

Deze siervuurwerk cakes en vuurwerk potten zijn speciaal gemaakt in 1 van 7 eigen vuurwerk fabrieken van Royal Fireworks Nederland B.V in China. Het siervuurwerk wat geproduceerd is voldoet aan de nederlandse wetgeving volgens het vuurwerk besluit en aan de nadere eisen. Het siervuurwerk is door officiele gecertificeerde instanties getest in zowel Nederland als in China. Al het siervuurwerk wat Royal Fireworks op de nederlandse markt zet, heeft een vuurwerk classificatie 1.4

Als u zometeen op de link klikt dan kunt u de films van de siervuurwerk artikelen bekijken maar ook de siervuurwerk effecten van de vuurwerk cakes. Royal Fireworks hoopt dat zij aan de verwachting van de consument heeft kunnen doen om op deze manier een goed en kwalitatief stuk siervuurwerk te produceren.

Ons motto is; Kwaliteit, dat is Uw winst!

 

SIERVUURWERK PROFESSIONEEL CONSUMENTEN SIER VUURWERK

(Copyright Royal Fireworks)

Mortierbuizen

mortierbuizen

Vuurwerk schietsystemen

Schietsystemen

opbouw van een vuurwerk show

Showopbouw

 

Vuurwerk effecten

Vuurwerkeffecten siervuurwerk

 

Vuurwerk fabriek

Vuurwerkfabriek

 

Vuurwerk fabrieken

Fireworks the making off

 

SIERVUURWERK CONSUMENTEN VUURWERK SIERVUURWERK