Celebrations in Royal Style

Fout
  • The RokSprocket Module needs the RokSprocket Component enabled.

Wereldwijd de vuurwerkshows van Royal Fireworks

Al geruime tijd schiet Royal Fireworks Vuurwerkshows over de gehele wereld. De eerste shows schoten wij in Nederland maar inmiddels hebben wij ook goed gepresteerd met onze vuurwerkshows in Duitsland, Dubai, Filippijnen, China en Taiwan. Wij hebben ook meerdere keren meegedaan met internationale vuurwerkcompetities en met prima resultaten. Op dit moment zijn wij in overleg om in Australië ook mee te gaan doen aan een zeer grote vuurwerk competitie.  

Het design - en de opbouw van de vuurwerkshows wordt van begin tot eind helemaal door onszelf geregiseerd. Dat geldt ook voor de imposante pyromusicals (vuurwerk op muziek) maar natuurlijk ook voor een kleine bruiloft show. 

Voordat Royal Fireworks een pyromusical kan gaan schieten, wordt er eerst een tekening gemaakt in de vorm van een simulatie. Deze simulatie wordt als een soort bouwtekening gebruikt om de gehele show voor te bereiden. 

In deze simulatie kan je dan precies bepalen welke artikelen er gebruikt moeten worden, welke vertragingen er gegeven dienen te worden aan artikelen om exact op de muziek het vuurwerk te ontsteken. Ook het zogenaamde bestek” zoals bij het bouwen van een woning, komt uit de simulatie, hierin kan je zien onder welke hoeken de buizen geplaatst moeten worden om de fraaie bogen en schiet richtingen te realiseren welke tijdens de vuurwerkshow te zien is.

Bekijk onze spraakmakende vuurwerkshows op films en fotos op deze pagina, we laten ook enkele plattegronden zien om u een indruk te geven dat een vuurwerkshow absoluut een serieuze bezigheid is en hoeveel werk er in een vuurwerkshow zit.