Celebrations in Royal Style

Fout
  • The RokSprocket Module needs the RokSprocket Component enabled.

REKKEN voor VUURWERK

 

In dit gedeelte van onze website laat Royal Fireworks u zien hoe de vuurwerk rekken zijn gemaakt om vuurwerk mee af te schieten.

We willen alleen werken met producten die de veiligheid van ons personeel kunnen waarborgen. Werken met vuurwerk verdient altijd alertheid. Vuurwerk is erg mooi maar ook zeker een product waarbij met uiterste aandacht mee gewerkt moet worden om zo de veiligheid van onze werknemers maar ook van het publiek te garanderen.

Zoals u kan zien zijn de vuurwerk rekken vervaardigd uit RVS, met uiterste precisie en vakmanschap zijn de vuurwerk rekken voor ons gemaakt. We kiezen bewust voor stevige materialen omdat vuurwerk enorme krachten veroorzaakt als het afgeschoten wordt. Vuurwerkrekken zijn er in vele materialen o.a. in hout, RVS of glasfiber.

Met deze rekken schieten wij onze vuurwerk shows. De vuurwerk rekken passen in elkaar, zodat we efficient kunnen werken. We hebben op deze manier geen enorme opslag en of grote transport combinaties nodig.

Royal Fireworks is continue bezig met vernieuwing en ontwikkeling. Op deze manier kunnen wij voor u een professioneel vuurwerk show verzorgen die bij elke klant past zowel in de smaak als in het budget.

VUURWERK REKKEN >>  Celebrations in Royal Style! Royal Fireworks uw vuurwerk benodigdheden specialist

 

VUURWERK REKKEN VEILIGHEID PROFESSIONEEL VUURWERK